Begeleiding

Volwassenen

Voor de begeleiding van hooggevoelige personen (vanaf 16 jaar) werk ik met een methode die de binnenwereld-buitenwereld methode heet. Hierbij leer je onder andere met je aandacht in je binnenwereld en in het hier en nu te blijven. Deze individuele leergang bestaat uit 8 tot 10 bijeenkomsten (inclusief intake en evaluatiegesprek) van een uur tot anderhalf uur per sessie. Daarbij is het mogelijk enkele thema sessies toe te voegen. Elke bijeenkomst krijg je de volgende stap aangeleerd van de binnenwereld-buitenwereld methode. Je krijgt op deze manier aan de hand van theorie en oefeningen concrete handvaten aangereikt.

Voorafgaand aan de leergang zal een intake plaatsvinden en zullen we samen bekijken wat je met de leergang wil bereiken. Ik werk met de HSP 3 in 1 test van Antoine van Staveren, waarbij de manier waarop je met bepaalde aspecten van hooggevoeligheid omgaat in beeld wordt gebracht.

Logo hsp begeleider

Kinderen

Ook voor de begeleiding van hooggevoelige kinderen kan je bij mij terecht. Hiervoor kijk ik samen met de ouders en het kind waar de hulpvraag ligt en gaan we op basis daarvan aan de slag. Het aantal sessies is afhankelijk van de vraag. Met jonge kinderen werk ik met behulp van Otto de handpop van Hooggevoelig heel gewoon. Daarnaast werk ik met kinderen vanaf een jaar of 7 met het ‘buitengewoon mezelf’ spel. Met behulp van deze werkwijzen kan het kind zichzelf beter leren kennen en zich via die weg verder ontwikkelen.

Keurmerk-hooggevoelig-heel-gewoon-hooggevoeligheidsdeskundige (2)

Tarieven

Per bijeenkomst zijn de kosten 74 euro.
Studenten en mensen in een uitkeringssituatie betalen een aangepast tarief van 60 euro  per bijeenkomst.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de leergang iets voor je zou kunnen zijn of om te kijken of ik iets kan betekenen voor je hooggevoelige kind kost 15 euro incl. BTW.

DSCN0713

De kunst is om de buitenwereld vanuit je binnenwereld te bekijken, zonder meteen naar buiten te gaan